For Your Feet – Disclaimer

Disclaimer

PDFAfdrukkenE-mailadres

Disclaimer

De gegevens op deze internetsite worden alleen beschikbaar gesteld met als doel het verstrekken van informatie. Hoewel met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is gelet op de juistheid en de volledigheid van de op de internetsite verstrekte gegevens en informatie, kan geen garantie worden verleend dat deze gegevens en informatie vrij zijn van fouten.

For Your Feet Voetverzorging is evenmin aansprakelijk voor schade ten gevolge van elektronische berichten, inclusief maar niet beperkt tot schade als gevolg van het niet of verlaat aankomen van elektronische berichten, onderschepping of manipulatie daarvan door derden of computerprogramma's die worden gebruikt voor elektronische berichten en het overbrengen van virussen.

Alle teksten en illustraties zijn voor zover ons bekend vrij van rechten; mocht u tocht menen rechten te kunnen ontlenen aan bepaalde teksten en illustraties, neemt u dan contact op.

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van eigen arts of specialist of enig informatie op of in een productverpakking of label.

De informatie van deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie. Lees voor gebruik van op deze site gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten (op of in de verpakking of label) aandachtig door. Raadpleeg altijd uw eigen arts of specialist.
Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan en er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. For Your Feet Voetverzorging noch de auteurs stellen zich aansprakelijk voor eventuele schade, voortvloeiend uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden.

De op deze site geplaatste artikelen en persberichten zijn meestal geschreven door derden. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze teksten.

Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden of gelinkt van of naar deze site.
Voor eventuele fouten op deze site, die ondanks een zo nauwkeurig mogelijke verwerking kunnen voorkomen, kan For Your Feet Voetverzorging niet aansprakelijk gesteld worden.

Heeft u op- of aanmerkingen op deze site of enige andere site van For Your Feet Voetverzorging kunt u dat doorgeven aan For Your Feet Voetverzorging